Over de TOP Academy

Blijf up-to-date middels de TOP Academy

De beveiligingsmarkt is een markt die voortdurend in beweging is. Regelgeving en nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar in een hoog tempo op.

Om als beveiligingsinstallateur op de hoogte te blijven van alle technieken en nieuwigheden, kunt u niet enkel volstaan door nieuwsitems te volgen. Nieuwe technieken en mogelijkheden vragen regelmatig bijscholing om de kennis die u heeft over producten op te frissen en uit te breiden.

Op de TOP Academy bent u aan het juiste adres om uw kennis op te frissen. Tijdens onze praktijkgerichte trainingen krijgt u een duidelijk inzicht in de mogelijkheden van nieuwe en bestaande producten. Door regelmatig trainingen te volgen, investeerd u in uwzelf en uw personeel. Hierdoor kan er op de werkvloer efficiënter en tijdbesparend te werk worden gegaan tijdens installatie en onderhoud van installaties. Door de beheersing van de juiste knowhow kunt u uw concullega's voorblijven en oplossingsgerichter te werk gaan.

Het cursusaanbod op de TOP Academy is zeer breed en geschikt voor iedere beveiligingsinstallateur, vertegenwoordiger of projectleider om zijn of haar kennis op te frissen. Er worden regelmatig algemene cursussen gegeven om de projectering en regelgeving van bepaalde productgroepen te benadrukken, tot geavanceerde producttrainingen om het meeste uit een product te halen.

Trainingen worden veelal georganiseerd in het cursuslokaal bij TOP Security. Trainers van de TOP Academy hebben veel kennis over specifieke onderwerpen. Trainingen worden altijd gegeven door mensen van de support desk, product managers of commerciële mederwerkers.

Cursusoverzicht

Middels de onderstaande link kunt u het cursusoverzicht bekijken van de TOP Academy

Inschrijven voor cursus