Over ons

Over ons

TOP Security B.V. is een groothandel van beveiligingssystemen voor de professionele beveiligingsinstallateur en wederverkoper. Wij zijn een distributeur van diverse topmerken en daarmee uitgegroeid tot totaalleverancier van CCTV-, inbraak-, brand-, intercom- en toegangscontrole oplossingen.

Groothandel die investeert in persoonlijke klantrelaties
Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier die veel waarde hecht aan persoonlijk contact met snelle, goede en technische ondersteuning? Bent u op zoek naar één leverancier voor al uw beveiligingsprojecten met producten die uitstekende prijs/kwaliteit verhoudingen hebben? Neem dan zeker eens contact met ons op!

Snelle technische ondersteuning

Wat kan TOP Security B.V. voor u betekenen?
Betrouwbaarheid: een langdurige klantenrelatie is altijd het uitgangspunt
Snelle, persoonlijke, goede en technische ondersteuning bij al uw projecten. Van A tot Z
Uitgebreid dienstenpakket, waaronder gratis trainingen
Uitsluitend kwaliteitsproducten
Toegang tot onze marketingexpertise en middelen om uw commerciële activiteiten te ondersteunen
Scherpe prijzen voor een goede resellers marge
Snelle levering: doorgaans binnen 24 uur uit eigen voorraad
One-stop-shopping concept: al uw beveiligingsbenodigdheden bij één leverancier!


Snelle, technische ondersteuning - Voor elke klantvraag een oplossing!
Een eigen technische dienst met specialisten op diverse productcategorieën is al jaren kenmerkend voor de goede ondersteuning die geboden wordt. De binnendienst is voorzien van technici die klanten telefonisch te woord staan en indien gewenst door middel van remote desktop verbindingen ondersteuning bieden in het configureren van diverse producten.

Verkooptools – we helpen u verder
TOP Security B.V. helpt u niet alleen als installateur maar ook als ondernemer/wederverkoper. Het draait tenslotte allemaal om het aantrekken van nieuwe klanten en het tevreden houden van uw huidige klanten. TOP Security B.V. ondersteunt haar partners graag met diverse verkooptools; productsheets, flyers, presentaties en nog meer interactieve tools als online productvergelijkingen en productvideo’s. Uw klant wil zien wat hij of zij krijgt en wat het verschil is tussen diverse modellen. Met onze video’s kunt u dit eenvoudig laten zien!

Trainingen en cursussen

Met regelmaat organiseert TOP Security B.V. trainingen in de speciaal ingerichte cursusruimte. We willen dat installateurs zo goed mogelijk met onze producten om kunnen gaan en de service en professionaliteit kunnen bieden die het verschil maken. In deze trainingen wordt niet alleen de aandacht gelegd op de techniek, maar ook wordt er aan de verkoop gedacht. Zonder verkoop is er geen installatie, dus dit is een onderdeel wat niet vergeten mag worden!

TOP Security B.V. kan u als erkend branddetectiebedrijf ook van A tot Z ondersteunen bij brandprojecten, van een PvE tot oplevering en certificering!

Advies

Advies
De buitendienst is in staat om installateurs op projecten bij te staan voor het adviseren en het in bedrijf stellen van, complexe, installaties. Wij realiseren ons dat elk project begint met vragen. Een goed advies is het halve werk. Neem dus gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!


Minimale uitval
Door het voeren van uitsluitend kwaliteitsmerken, is de uitval van de producten zeer minimaal. Voortdurend worden er kwaliteitsmetingen uitgevoerd om het kwaliteitsniveau van producten te handhaven. Zo is er meermaals uit onderzoek gebleken dat er nog geen 0,3% van de CCTV producten te kampen heeft met vroegtijdig uitval. Dit betekent dat slechts 1 op de 300 camera’s een probleem in een vroegtijdig stadium (binnen de garantie termijn) krijgt. Heeft u toch uitval? TOP Security B.V. vindt altijd een oplossing!

Grote voorraad
Met een eigen opslag in Heesch (Noord Brabant, NL) die bestaat uit maar liefst 1000 verschillende producten staat TOP Security B.V. garant voor een prima levertijd en kan er snel en adequaat worden ingespeeld op uw vraag naar beveiligingsproducten.

Kennis maken met ons?
Wilt u graag meer weten van ons? De koffie staat bij ons altijd voor u klaar!
Wij zijn uiterst geïnteresseerd in uw verhaal. Neem contact met ons op of meld u aan als reseller, wij nemen daarna contact met u op. Wij zijn ervan overtuigd dat het uw tijd waard is!