Opleidingen

Vergroot uw kennis op de TOP Academy

Op de TOP Academy kunt u deelnemen aan een van de vele cursussen om uw algemene en productspecifieke kennis op te frissen en te vergroten. Onderstaand is een overzicht van de standaard curussen die wij u te bieden hebben.

DSC DSC Power Neo inbraaktraining - basis
Basistraining voor beginnende installateurs om kennis te maken met DSC PowerNeo inbraakpanelen. Leer de productrange te kennen en start met het programmeren van systemen.
Meer informatie
DSC DSC Power Neo inbraaktraining - geavanceerd
Geavanceerde PowerNeo training voor ervaren DSC installateurs in te gaan op de geavanceerde opties en mogelijkheden van de DSC PowerNeo inbraakpanelen. Leer de mogelijkheden tot integratie van video en toegangscontrolesystemen en programmeren 2.0.
Meer informatie
DSC DSC Standalone kiezers
Leer alle ins-en-outs kennen van de standalone DSC kiezers. Een product waar u heel veel toepassingen mee kunt maken als u de mogelijkheden ervan hebt leren kennen!
Meer informatie
DSC DSC Wireless Premium basistraining
Ga goed voorbereid op pad met een basiscursus voor de DSC Wireless Premium panelen. Tijdens deze cursus leert u alle ins- en outs van het product en kunt u perfect een installatie uitvoeren met de opgedane kennis.
Meer informatie
Inbraak basis training
U bent nieuw in de inbraakwereld of u wilt nog eens een opfriscursus, dan is deze cursus geschikt voor u. In deze cursus belichten wij de projectie van detectiecomponenten toe, behandelen we praktijksituaties, informeren wij u over de regelgeving.
Meer informatie
Notifier Notifier NF50 en NF3000 basis training
Basistraining voor de projectleider, installateur en onderhoudsmonteur die niet of nauwelijks kennis heeft van de Notifier centrales. Maak kennis met de producten en mogelijkheden en start met het programmeren van brandmeldcentrales.
Meer informatie
Notifier Notifier NF50 en NF3000 advanced training
Advanced training voor de projectleider, installateur en onderhoudsmonteur die al vaker met Notifier gewerkt maar graag alle ins- en outs willen weten! Wordt jij die Notifier expert en weet jij alles van matrixen?
Meer informatie
Notifier Notifier PEARL Basistraining
In deze training maken wij u wegwijs in het vernieuwde Notifier PEARL paneel. U leert de centrale te gebruiken, te programmeren en te onderhouden. Tevens leert u werken met de vernieuwde en vereenvoudigde matrix instellingen.
Meer informatie
TOP Academy projecteringsdeskundige training brand
U bent geen projecteringsdeskundige, maar zou toch graag de basis willen leren van het projecteren van brandmeldinstallaties? Dat kan in deze verkorte cursus waarin wij u de basiskneepjes leren van een projecteringsdeskundige. (2 daagse cursus)
Meer informatie
BBMI / Beheerder brandmeldinstallaties
Tijdens deze cursus zorgen wij ervoor dat u als gebruiker weet wat uw taken zijn als beheerder van een brandmeldinstallatie, hoe u een logboek dient bij te houden en hoe u bepaalde functies in een systeem kunt testen of overbruggen.
Meer informatie
Conas Basistraining Conas toegangscontrolebeheer
De toegangscontrole systemen van Conas kunnen velen, en dat kunt u ervaren in deze basistraining voor toegangscontrole. Leer de mogelijkheden en toepassingen kennen en ga beslagen ten ijs tijdens het programmeren en oplevering van dit systeem.
Meer informatie
Conas Advanced Conas toegangscontrolebeheer
Al enige ervaren met Conas toegangscontrole en benieuwd naar alle mogelijkheden van het systeem? Dat kunt u leren in deze training. Anti-passback, multi-card, video integratie, etc. zullen geen onbekende zaken meer voor u zijn
Meer informatie
Conas Conas gebruikerstraining
In deze training maken wij gebruikers / beheerders van de software applicatie wegwijs in het systeem en leren wij hoe u het pakket dient te gebruiken en kunt aanpassen naar uw wensen.
Meer informatie
topview Basistraining TOPView IP
Maak kennis met TOPView IP! In deze training leren verkopers en installateurs kennis te maken met de producten en mogelijkheden van TOPView en laten wij u zien hoe u een camera systeem projecteerd, configureerd, aan de cloud toevoegd en de producten gebruikt.
Meer informatie
topview TOPView IP Expert training
De training voor de personen die de beste willen zijn op TPV IP gebied en alles willen weten van de producten en de integratie met VMS systemen.
Meer informatie
Uniview Basistraining Uniview IP
Maak kennis met Uniview IP! In deze training leren verkopers en installateurs kennis te maken met de producten en mogelijkheden van Uniview en laten wij u zien hoe u een camera systeem projecteerd, configureerd, aan de cloud toevoegd en de producten gebruikt.
Meer informatie
milesight Basistraining Milesight IP en VMS
Je wilt het meeste uit de producten van Milesight halen? Dan is deze cursus perfect voor je en vertellen we je alle ins- en outs van de camera's, recorders en de zeer krachtige VMS software.
Meer informatie
Viscoo Viscoo HD over coax training
De training voor de installateur die goed beslagen ten ijs wil komen en graag de mogelijkheden van de producten wil kennen en weet toe te passen in situaties. Leer alle ins- en outs van HD over coax apparatuur en haal het beste uit de producten.
Meer informatie
Viscoo Viscoo IP training
Met de Viscoo IP training leren wij u kennis te maken met de producten. Na afloop van de training zijn de mogelijkheden bij u bekend en weet u hoe u een degelijk aangelegd en geconfigureerd IP gebaseerd camerasysteem opleverd.
Meer informatie
Basis CCTV Training
De juiste camera voor de juiste positie en het juiste doel? Dat leren wij u in deze cursus. In een verkorte cursus vertellen wij u waar u rekening mee dient te houden, welke zaken u dient vast te leggen met uw klant en hoe u de kwaliteit van een camerasysteem kunt controleren en waarborgen.
Meer informatie
SmokeCloak SmokeCloak mistgenerator training
Tijdens de smokecloak training leert u de ins- en outs kennen van de SmokeCloak mistgeneratoren. U leert alles over het projecteren, aansluiten en correct onderhouden van een mistgenerator!
Meer informatie
Netwerk Basis Training
Steeds meer van de communicatie van apparatuur vindt plaats over een netwerkkabel, maar wat als dit vrij onbekend terrein voor u is? In deze cursus komt u alles te weten over tcp/ip, switches, routers en WIFI netwerken en bridges.
Meer informatie

Inschrijven voor de cursus

Middels de onderstaande link kunt u de cursusdata bekijken en u inschrijven:

Inschrijven voor cursus