Onze merken

De merken van TOP Security B.V.

TOP Security B.V. is een distributeur van diverse topmerken en daarmee uitgegroeid tot totaalleverancier van analoge CCTV-, IP CCTV-, inbraaksystemen, brandsystemen, intercom, toegangscontrole en mistgeneratoren. We noemen ons niet voor niets een one-stop-shopping leverancier.
Ook voor al uw netwerkproducten en installatiemateriaal bent u bij ons aan het juiste adres! Voor vrijwel elk eisenpakket en budget bieden één van onze merken een oplossing. We werken nauw samen met al onze leveranciers om u zo goed mogelijk te kunnen voorzien van een breed aanbod, de beste ondersteuning en dragen graag bij aan het succes van de merken die we voeren.

American Dynamics

IP en Analoge CCTV

American Dynamics is één van ’s werelds meest toonaangevende producenten op het gebied van IP beveiligingsoplossingen. Meer dan 2000 werknemers in 9 landen dragen dagelijks bij aan hoogwaardige, innovatieve producten. De IP camera’s van American Dynamics bieden een superieure resolutie en kunnen zeer goed overweg met een minimale lichtomstandigheid.

TOP Security B.V. levert een brede range aan American Dynamics IP producten. In de range vallen vandaalbestendige binnen- en buiten dome camera’s, weerbestendige IR camera’s, box camera’s, PTZ camera’s, lenzen en hybride recorders.

Viscoo

Viscoo heeft een grote lijn aan video bewakingsoplossingen. Viscoo streeft naar de best mogelijke prijs-/kwaliteitverhouding bij al haar producten. Viscoo biedt zowel analoge, HD-SDI als IP oplossingen. Alle producten zijn voorzien van een CE-keurmerk en voldoen aan alle Europese normen. Viscoo biedt beveiligingsoplossingen voor zowel particulier, MKB als de professionele eindgebruikers.

TOP Security B.V. is exclusief distributeur van de Viscoo CCTV oplossingen. Onder de oplossingen vallen (WDR) box camera's, vandaal- en weersbestendige IR en WDR dome camera's, verborgen camera's, bullet camera's, (mini) PTZ- en kentekencamera’s. Viscoo heeft ook DVR- en NVR opnameapparatuur, monitoren en accessoires. De benodigde software is uiteraard ook gratis te verkrijgen.

AVtech

AVtech is een fabrikant van video bewakingsoplossingen en staan er al jaren om bekend goede producten te fabriceren voor een schappelijke prijs. AVtech is een bedrijf dat zich van origine gespecialiseerd heeft in digitale recorders.

TOP Security B.V. biedt een aantal IP camera’s van AVtech aan: standalone IP binnencamera, (vandaalbestendige) IP dome binnencamera’s, weersbestendige IP buitencamera’s en IP PTZ camera’s. Tevens bieden wij ook NVR- en DVR oplossingen aan van AVtech. De benodigde software is uiteraard ook gratis te verkrijgen.

Kaal masten

Kaal Masten is de grootste mastenfabrikant van Nederland en is gespecialiseerd in de ontwikkeling van cameramasten. Kaal Masten produceert duurzame kwaliteitsmasten.

TOP Security B.V. levert zowel vaste als kantelbare masten van Kaal in vele kleuren en maten. De masten variëren van 3 tot en met 6 meter, zowel enkel als dubbel. Het realiseren van maatwerk masten behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Western Digital

Western Digital is marktleider op het gebied van harde schijf technologie en producent van interne en externe dataopslag producten.

TOP Security B.V. levert de Purple Range van Western Digital. Deze range is speciaal ontwikkeld voor video bewakingsoplossingen. Als partner van TOP Security B.V. krijgt u maar liefst 3 jaar garantie op de schijven.

 

DSC

Inbraak

DSC is een fabrikant van zowel hybride als volledig draadloze inbraaksystemen. Vrijwel alle producten zijn NCP en INCERT gekeurd voor de Nederlandse en Belgische markt. Met de producten van DSC kunt u zowel de particuliere als de zakelijke markt bedienen met een kwalitatief hoogstaand inbraakproduct. De benodigde software is uiteraard ook gratis te verkrijgen.

TOP Security B.V. levert drie series van DSC: het bedrade Powerseries systeem, het hybride Powerseries Neo systeem en de draadloze systemen Alexor en Impassa.

Powerseries - bedraad
De Powerseries van DSC is een modern hybride inbraaksysteem. De modulaire opbouw van het systeem zorgt ervoor dat de hybride inbraakpanelen van de powerseries in woonhuizen, winkels, kantoren en bedrijfshallen kunnen worden toegepast en eventueel in een later stadium uit te breiden zijn.

Alexor - draadloos
Het Alexor draadloos inbraakpaneel is een modern inbraaksysteem. Het systeem is geschikt voor woonhuizen, appartementen en klein zakelijk. De basis van het systeem is samengesteld uit een aparte centrale eenheid met een apart draadloos bedienpaneel. De Alexor beschikt standaard over 32 zones voor de detectoren.

Impassa - draadloos
De DSC impassa heeft, vergeleken met de Alexor, standaard meer mogelijkheden De Impassa heeft een ingebouwd bedienpaneel en beschikt standaard over 64 zones.

Jablotron

Jablotron is een fabrikant van draadloze inbraak signaleringsystemen. Jablotron producten zijn grotendeels NCP en INCERT gekeurd voor de Nederlandse en Belgische markt. Jablotron inbraaksystemen zijn bij uitstek geschikt voor de particuliere markt en het midden en klein bedrijf vanwege de vriendelijke prijs. De benodigde software is uiteraard ook gratis te verkrijgen.

TOP Security B.V. levert drie series van Jablotron; de Jablotron 100 serie, de Oasis en de Profi serie.

100 serie
De Jablotron 100 serie, ook wel ESF genaamd, staat bekend om zijn eenvoudige, slimme en flexibele werking. Het onderscheid met de Oasis serie is hoofdzakelijk dat het systeem verdeeld kan worden in meerdere secties. In plaats van de gebruikelijke 3-voudige sectie verdeling, is men nu in staat om minimaal 6 secties aan te maken in het systeem.

Profi
De Jablotron Profi is de minst uitgebreide serie. Standaard kan de Profi 32 (+8) detectoren aansluiten en 14 gebruikerscodes instellen. Ook heeft de Profi geen RFID toegang en beheer.

Oasis
De Jablotron Oasis heeft standaard meer functies dan de Profi. De Oasis kan bijvoorbeeld meer detectoren (50) aansluiten en gebruikerscodes (50) instellen.

Yuasa

Yuasa is de wereldleider op het gebied van batterijen en accu’s. Alle accu's zijn NCP gekeurd en mogen worden toegepast bij inbraak, brand en toegangscontrole systemen.

TOP Security B.V. levert zes in kracht verschillende gesloten loodaccu’s voor het gebruik in inbraaksystemen, uiteenlopend van 6V/10Ah tot en met 12V/17Ah.

Kaal masten

Surgard is een merk van DSC en biedt alarmontvangers voor de meldkamers aan. Middels deze ontvangers kan men de alarmmeldingen van onder andere DSC inbraakpanelen ontvangen en inkoppelen op de bestaande infrastructuur binnen de meldkamer.

TOP Security B.V. levert een viertal alarmontvangers: een enkele lijn-, dubbele lijn-, virtuele ontvanger en beeldverificatie. De virtuele ontvanger is modulair uit te breiden.

 

Notifier

Brand

Notifier is een toonaangevende fabrikant op het gebied van analoge en conventionele brandmeldinstallaties. Tevens bestaat het gamma uit gasdetectie, sprinkler en aspiratiesystemen.

TOP Security B.V. levert uitsluitend brandbeveiligingsoplossingen van Notifier. Naast de analoge, conventionele en draadloze brandmeldsystemen biedt TOP Security B.V. testapparatuur, bekabeling, brandblussers en brandslanghaspels aan.

 

Conas

Toegangscontrole

Conas is een fabrikant van toegangscontrole oplossingen. Zowel standalone systemen als grote geavanceerde netwerksystemen worden gefabriceerd en aangeboden tegen een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding.

TOP Security B.V. is exclusief distributeur van Conas toegangscontrole oplossingen. In het productaanbod zitten toegangscontrolepanelen, een standalone webacces toegangscontrole paneel, kaart- en pincode lezers, RFID kaarten en tags, (weersbestendige) elektrische magneten, elektrische pengrendels en sluitplaten, een mechanisch slot, deurhouders en deur open- en exit knoppen. De benodigde software is uiteraard ook gratis te verkrijgen.

 

Viscoo

Intercom

Viscoo biedt ook intercom oplossingen aan. Het 2-draads intercomsysteem van Viscoo is veruit het meest verkochte systeem. Dit om zijn eenvoud en modulaire opbouw waardoor het systeem makkelijk opgeschaald kan worden.

TOP Security B.V. levert exclusief alle Viscoo intercom oplossingen. Het totale productaanbod bestaat uit buiten- en binnenposten, diverse uitbreidingsmodules waaronder een telefoon- en CCTV module, voeding en accessoires. Ook een tweetal draadloze intercomoplossingen zijn onderdeel van het aanbod.

Amplyvox

Amplyvox is een Italiaanse fabrikant van intercomsystemen. Al jaren houdt Amplyvox zich bezig met de ontwikkeling van intercomsystemen voor particulieren, het MKB en de wat grotere en meer ingewikkelde intercomsystemen. Zowel parlo- als videofonie oplossingen bevinden zich in het assortiment.

Het intercomassortiment van Amplyvox bestaat uit het EVO2 2-draads intercomsysteem, de BBUS audiosystemen, vereenvoudigde systemen en traditionele systemen van Amplyvox.

 

Smook

Mistgeneratoren

Smook Systems is onderdeel van Rhine Consulting Group. Dit is de firma achter de bekende DNA-spray (SDNA). Met de Smook mistgenerator bieden zij nu een effectief middel aan tegen inbraken en ramkraken.

TOP Security B.V. levert nu ook de Smook mistgeneratoren van Smook Systems. Met deze mistgenerator is het beveiligingsassortiment van TOP Security B.V. wederom verbreed.

 

Eltek

Noodverlichting

Eltek, onderdeel van Notifier, is een toonaangevende fabrikant van noodverlichtingsarmaturen en vluchtweg verlichtingsarmaturen. Alle armaturen zijn voorzien van de laatste LED technieken en zijn decentraal toe te passen.

TOP Security B.V. heeft verschillende noodverlichting- en vluchtwegarmaturen van Eltek. Hieronder vallen ExiLED, UniLED, OmniLED, OvaLED, AeriLED en MaxLED. Deze hebben een bereik van 22 tot en met 65 meter.

 

Netwerk en installatiemateriaal

Netwerk- en installatiemateriaal

TOP Security B.V. heeft tevens veel netwerk- en installatiemateriaal op voorraad. Hieronder vallen installatiekabels, connectoren, netwerkkabels, patchpanels en switches voor al uw netwerkbenodigdheden, maar ook PVC buizen, spaanplaatschroeven, bevestigingsmaterialen en kabeldozen om alles netjes te monteren.